26 Haziran 2013 Çarşamba

Pinyata Nedir?


Pinyata, sadece çocukların değil, yetişkinlerin de oynadığı eğlenceli bir oyun. Güney Amerikalı, özellikle Meksikalı çocuklar tarafından doğum günleri ya da özel günlerinden birinde gelenek haline getirilmiş ve sonra tüm dünyaya yayılmış. Hatta Türkiye'de bu oyunla ilgili organizasyon firmalarını da bulmak artık mümkün. Peki bu eğlenceli oyun nasıl oynanıyor? Sıraya giren bir grup çocuktan sırası gelen, eline sert olmayan özel bir sopa alıyor ve gözlerini bağlatıyor. Havada asılı olarak duran Pinyata'ya vurmaya çalışıyor. Amaç pinyatayı kırmak. Herkesin üç kez vurma hakkı bulunuyor. Kırılmazsa sıra diğer oyuncuya geçiyor. Pinyatanın içinde bulunanlar ise oyunun en hoş tarafı. Masal kahramanlarından yapılmış pinyataların içine çeşit çeşit şeker, sakız, küçük çikolatalar konuluyor. Çocukların en büyük amacı ise içinden çıkacak olan hoş ürünlere ulaşmak ve sahip olmak.

Dünyanın en değerli, en sevimli, en masum, olmazsa olmazlarımız, yaramazlıkları bile bizi mutlu eden çocuklarımızın böylesine bir mutluluğu yaşamaları, bizleri de fazlasıyla mutlu edecektir eminim.

İşte bu nedenle pinyata ürününü, nasıl yapıldığını, değerli çocuklarımıza vereceği mutluluğun yanında onlara herhangi bir zararı olup olmadığını iyice araştırdıktan sonra, kendi çabalarımla üretim yapmaya karar verdim. Ürünlerimizi tamamen kendi el yapımızla titizlikle hazırlanıyor olup, siz sevgili çocuklarımız ve değerli müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız.

Aşağıda videoda çocukların doğum günü partisinde pinyata ile eğlendiği görüntüleri sizlerle paylaşmak istedim.



Ürünlerimiz özel kargo ambalajıyla gönderilmektedir. Pinyata sopası 5.00 TLve pinyata iç malzemeleri 5.00 TL olarak ayrıca ücretlendirilmektedir. Elimizde mevcut olan ürünler aynı gün kargoya verilir. 75.00 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücreti alınmaz.

Detaylı bilgi ve sipariş için iletişim formu ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.